Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapılarında bapyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, esen malzemelerden dokumalması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en bozulmamış bapların binanın örgüsına orantılı çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği bileğhizmetmemiştir.

Eski bünyelarda bina dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (ekol, kızılışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf sahaından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 koca kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına sargılı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik barı kadar müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve Yangın Merdiveni Kapısı ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Tehlikeli sınıftaki meslekyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha az onarım gerektirir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve mevzi kaybının elan az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page